Geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten

Wil je geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten? Dan doe je dat graag via een degelijke, overzichtelijke en vriendelijk geprijsde dienst. Een dienst waarbij je zeker weet dat je de goedkoopste valutakoers ontvangt en dus zoveel mogelijk VAE-Dirham ontvangt nadat je jouw volledige bedrag hebt verzonden naar Verenigde Arabische Emiraten.

Daarom is het slim dat je nu leest over de best passende aanpak voor geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten.

Er zijn namelijk door het internet veel eenvoudig werkende online platforms waardoor geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten een stuk gunstiger is dan via de bekende banken. Het belangrijkste is dit: door een handige beslissing te maken kun je tot wel 90% uitsparen op geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten.

Het maakt daarbij niet uit of je geld wilt versturen naar kennissen of jouw eigen bankrekening in Verenigde Arabische Emiraten. Door een goed geïnformeerde keuze te maken en de meest voordelige valutadienst te kiezen, bespaar je heel veel euro’s.

Hoe dat nu werkt bij geld verzonden naar Verenigde Arabische Emiraten versturen je op deze pagina.

Opties voor geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten

Er zijn online veel verschillende n waarmee je geld kunt overmaken, maar lang niet allemaal staan het toe om geld over te maken naar Verenigde Arabische Emiraten. Met de service hieronder kan dat wel:Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

CurrencyFair

4.7 / 5 *****

Bank Transfer 

Online, email and telefonische customer support

Gemiddeld 0.4% + €3 per transactie

1-3 dagen

Minimaal €8 

Geen maximum

WorldRemit

4.6 / 5 *****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta en manier van geld overmaken


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum afhankelijk van het type transfer dat je doet (bank, cash)

Pricing Table Plugin

 

Waarom zijn deze eenvoudig werkende online platforms slimmer dan de lokale bank?

De meeste mensen zijn terughoudend als het aankomt op hun geld, ze bewandelen liever de vertrouwde weg. Dat is ook goed, je hoort immers genoeg horrorverhalen over oplichting en online scams.

Maar stel jezelf eens de vraag: wat is eerlijk?

De traditionele banken passen namelijk ook een knap staaltje woordenkunst toe. Dit lijkt misschien gratis, maar door een onvoordelige wisselkoers betaal je alsnog teveel.

De reden hiervoor is dat banken geld verdienen met de zogenaamde ‘spread’. Hier zit een heel complexe verhaal achter, maar het komt erop neer dat de bank valuta goedkoop inkoopt en voor een hoger bedrag verkoopt. Jij moet daardoor, in vergelijking met de online platformen, bij de bank dus meer euro’s betalen voor dezelfde hoeveelheid VAE-Dirham.

Met andere woorden: uiteindelijk ontvang je door de slechtere valutakoers minder VAE-Dirham voor dezelfde hoeveelheid euro’s.

Geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten via de bekende banken is dus veel duurder. We gaan het het toelichten met een verduidelijkend voorbeeld sommetje.

Stel je wilt €1000 versturen naar Verenigde Arabische Emiraten. Jouw Nederlandse bank zegt dat dit zonder kosten is, maar rekent vervolgens met een valutakoers van 1 euro = 0,50 cent in de lokale valuta. Misschien lijkt dat voordelig. Kijk je echter verder, dan zie je bijvoorbeeld dat je bij een bepaalde dienst een valutakoers van 1 euro = 0,54 cent in de lokale valuta ontvangt.

Als je dan €1000 euro overmaakt, scheelt dat je gewoon €40! Je betaalt dan wellicht een beperkte fee om het bedrag over te maken, maar onderaan de streep krijg je er wel veel meer VAE-Dirham voor terug.

Wat je wilt weten over geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten

Je wilt geld over maken naar Verenigde Arabische Emiraten en hebt de mogelijkheden bekeken. Hoe kies je de gunstige optie? Hieronder lees je op welke factoren je moet letten als je jouw eurogeld wilt omwisselen in VAE-Dirham.

De wisselkoers

Allereerst wil je zoveel mogelijk VAE-Dirham voor jouw euro’s krijen. Oftewel, je wilt de meest gunstige valutakoers. Je regelt de beste valutakoers door verschillende online platformste vergelijken. Je zal ontdekt al snel dat servces zoals World Remit, Currency Faire en Transferwise een gunstigere valutakoers wisselkoers bieden dan de bekende banken.

De transferfee

Alle genoemde organisaties werken met een vast bedrag voor geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten.

Dit betekent dat je een vast bedrag, of vast percentage betaalt voor het versturen van geld. De manier waarop deze service fee is opgebouwd verschilt per dienst en per land waar je geld naar overmaakt. Het beste kun je dus de websites van eerdergenoemde services bekijken, invullen hoeveel geld je wilt overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten en dan kijken hoeveel dit kost.

Transfersnelheid

Geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten doe je met een reden en die reden zou zomaar urgent kunnen zijn.

Als het jouw voorkeur heeft dat het geld snel of zelfs direct verzonden wordt, houd daar dan rekening mee met het kiezen van de dienst. Zeker als de persoon naar wie je het overmaakt het geld snel nodig heeft, moet je een dienst gebruiken waarbij hij/zij het geldbedrag zo snel mogelijk ontvangt.

Als je het geld overmaakt naar een Dubaise rekening dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat het erop staat. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om geld over te maken naar een bank in Verenigde Arabische Emiraten.

Wil je dat de ontvanger het geld in cash ophaalt in Verenigde Arabische Emiraten? Dan is WorldRemit of Western Union verreweg het snelste.

Aanmeldbonussen

Veel van de genoemde services hebben aanmeldbonussen waarmee jij (een deel van) jouw eerste transfer gratis doet.

Zeker als je eenmalig een bedrag moet overmaken is dit handig, het kost je dan helemaal niks extra!

Waarom je geld zou overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten

De reden dat je geld wilt overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende redenen dat mensen geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten zijn:

 1. Om een tijdje in dat land te gaan wonen of reizen en hoge pinkosten te vermijden
 2. Om vastgoed of een vakantiehuis te kopen in
 3. Om een opleiding voor een bekende te betalen.
 4. Om investeringen in Verenigde Arabische Emiraten te doen, of juist om de winst van investeringen in Nederland terug over te zetten op een bank in Verenigde Arabische Emiraten.
 5. Om geld over te maken naar familie en vrienden die in Verenigde Arabische Emiraten wonen.
 6. Om de accommodatie van luxe vakanties vooruit te betalen.
 7. Om ondersteuning te bieden aan een vriend(in) of familielid die aan het reizen is in Verenigde Arabische Emiraten. Bijvoorbeeld als de bankpasjes gestolen zijn.
 8. Om te betalen voor een trouwerij in Verenigde Arabische Emiraten.
 9. Om een hypotheek in Verenigde Arabische Emiraten af te lossen.
 10. Om te betalen voor bouwopdrachten in Verenigde Arabische Emiraten.
 11. Om rekeningen in Verenigde Arabische Emiraten te betalen.

Wat nu te doen?

Zeker als je een groot bedrag moet overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten of regelmatig betalingen doet, dan is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken.

De kosten voor geld overmaken naar Verenigde Arabische Emiraten kunnen namelijk flink oplopen. De services die wij op deze website aanraden zorgen ervoor dat je de beste wisselkoers en uitmuntende service krijgt.

Het belangrijkste is dat je een service kiest die past bij jouw behoeften. Alle services die hier worden aangeraden zijn betrouwbaar én zeer waarschijnlijk goedkoper dan de de lokale banken. Klik dus op één van de onderstaande services om te kijken en berekenen welke service het beste uitpakt voor jou.Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

CurrencyFair

4.7 / 5 *****

Bank Transfer 

Online, email and telefonische customer support

Gemiddeld 0.4% + €3 per transactie

1-3 dagen

Minimaal €8 

Geen maximum

WorldRemit

4.6 / 5 *****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta en manier van geld overmaken


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum afhankelijk van het type transfer dat je doet (bank, cash)

Pricing Table Plugin