Geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea

Wil je geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea? Dan doe je dat bij voorkeur via een betrouwbare, snelle en voordelige wisseldienst. Een wisseldienst waarbij je zeker weet dat je de voordeligste valutakoers krijgt en dus zoveel mogelijk kina ontvangt nadat je jouw Nederlandse geld hebt gestuurd naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Daarom is het slim dat je nu leest over de voordeligste service voor geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Er zijn namelijk veel innovatieve bedrijven waardoor geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea een stuk minder kost dan via jouw eigen bank. Het belangrijkste is dit: door een verstandige keuze te maken kun je tot wel 90% besparen op geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Het maakt daarbij niet uit of je geld wilt overschrijven naar een vriend of jouw eigen bankrekening in Papoea-Nieuw-Guinea. Door een verstandige keuze te maken en de beste wisseldienst te kiezen, spaar je tientallen tot honderden euro’s.

Hoe dat nu werkt bij geld gestuurd naar Papoea-Nieuw-Guinea overschrijven je in dit artikel.

Methodes voor geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea

Er zijn online veel verschillende n waarmee je geld kunt overmaken, maar lang niet allemaal staan het toe om geld over te maken naar Papoea-Nieuw-Guinea. Met de service hieronder kan dat wel:Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin

 

Waarom zijn deze innovatieve bedrijven goedkoper dan de lokale bank?

De meeste mensen zijn terughoudend als het aankomt op hun geld, ze bewandelen liever de vertrouwde weg. Dat is ook goed, je hoort immers genoeg horrorverhalen over oplichting en online scams.

Maar stel jezelf eens de vraag: wat is eerlijk?

De traditionele banken passen namelijk ook een knap staaltje woordenkunst toe. Dit lijkt misschien voordelig, maar door een onvoordelige koers betaal je alsnog veel meer.

De reden hiervoor is dat banken geld verdienen met de zogenaamde ‘spread’. Hier zit een heel complexe verhaal achter, maar het komt erop neer dat de bank valuta goedkoop inkoopt en voor een hoger bedrag verkoopt. Jij moet daardoor, in vergelijking met de online platformen, bij de bank dus meer euro’s betalen voor dezelfde hoeveelheid kina.

Met andere woorden: uiteindelijk ontvang je door de slechtere valutakoers minder kina voor dezelfde hoeveelheid euro’s.

Geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea via jouw eigen bank is dus veel duurder. We gaan het het uitleggen met een eenvoudig rekenvoorbeeld.

Stel je wilt €1000 overschrijven naar Papoea-Nieuw-Guinea. Jouw Nederlandse bank zegt dat dit kostenloos is, maar rekent vervolgens met een valutakoers van 1 euro = 0,50 cent in de lokale valuta. Dat lijkt wellicht gunstig. Kijk je echter verder, dan zie je bijvoorbeeld dat je bij een bepaalde wisseldienst een valutakoers van 1 euro = 0,54 cent in de lokale valuta ontvangt.

Als je dan €1000 euro overmaakt, scheelt dat je gewoon €40! Je betaalt dan wellicht een kleine fee om het bedrag over te maken, maar uiteindelijk krijg je er wel veel meer kina voor terug.

Wat je wilt weten over geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea

Je wilt geld over maken naar Papoea-Nieuw-Guinea en hebt de genoemde opties bekeken. Hoe kies je de gunstige optie? Hieronder lees je op welke factoren je moet letten als je jouw eurogeld wilt omwisselen naar kina.

De wisselkoers

Allereerst wil je zoveel mogelijk kina voor jouw euro’s krijen. Oftewel, je wilt de beste valutakoers. Je regelt de beste valutakoers door verschillende online platformste vergelijken. Je zal ontdekken dat servces zoals World Remit, Currency Faire en Transferwise een gunstigere valutakoers wisselkoers bieden dan jouw eigen bank.

De transferfee

Alle genoemde valutatransfer platforms werken met een vast bedrag voor geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Dit betekent dat je een vast bedrag, of vast percentage betaalt voor het overschrijven van geld. De manier waarop deze service fee is opgebouwd verschilt per wisseldienst en per land waar je geld naar overmaakt. Het beste kun je dus de websites van eerdergenoemde services bekijken, invullen hoeveel geld je wilt overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea en dan kijken hoeveel dit kost.

Transfersnelheid

Geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea doe je met een reden en die reden zou zomaar urgent kunnen zijn.

Als het jouw voorkeur heeft dat het geld snel of zelfs direct overgeboekt wordt, houd daar dan rekening mee met het kiezen van de wisseldienst. Zeker als de persoon die het geld moet onvangen het geld snel nodig heeft, moet je een wisseldienst gebruiken waarbij hij/zij het geld zo snel mogelijk kan ophalen.

Als je het geld overmaakt naar een Papoea-Nieuw-Guinesse rekening dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat het erop staat. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om geld over te maken naar een bank in Papoea-Nieuw-Guinea.

Wil je dat de ontvanger het geld in cash ophaalt in Papoea-Nieuw-Guinea? Dan is WorldRemit of Western Union verreweg het snelste.

Aanmeldbonussen

Veel van de genoemde services hebben aanmeldbonussen waarmee jij (een deel van) jouw eerste transfer gratis doet.

Zeker als je eenmalig een bedrag moet overmaken is dit handig, het kost je dan helemaal niks extra!

Waarom je geld zou overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea

De reden dat je geld wilt overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende redenen dat mensen geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea zijn:

 1. Om een tijdje in dat land te gaan wonen of reizen en hoge pinkosten te vermijden
 2. Om vastgoed of een vakantiehuis te kopen in
 3. Om een opleiding voor een kind of kleinkind te betalen.
 4. Om investeringen in Papoea-Nieuw-Guinea te doen, of juist om de winst van investeringen in Nederland terug over te zetten op een rekening in Papoea-Nieuw-Guinea.
 5. Om geld over te maken naar familie die in Papoea-Nieuw-Guinea wonen.
 6. Om de accommodatie van luxe vakanties vooruit te betalen.
 7. Om ondersteuning te bieden aan een vriend(in) of familielid die aan het reizen is in Papoea-Nieuw-Guinea. Bijvoorbeeld als de bankpasjes gestolen zijn.
 8. Om te betalen voor een trouwlocatie in Papoea-Nieuw-Guinea.
 9. Om een hypotheek in Papoea-Nieuw-Guinea af te lossen.
 10. Om te betalen voor bouwopdrachten in Papoea-Nieuw-Guinea.
 11. Om rekeningen in Papoea-Nieuw-Guinea te betalen.

Wat nu te doen?

Zeker als je een groot bedrag moet overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea of regelmatig betalingen doet, dan is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken.

De kosten voor geld overmaken naar Papoea-Nieuw-Guinea kunnen namelijk flink oplopen. De services die wij op deze website aanraden zorgen ervoor dat je de beste wisselkoers en uitmuntende service krijgt.

Het belangrijkste is dat je een service kiest die past bij jouw behoeften. Alle services die hier worden aangeraden zijn betrouwbaar én zeer waarschijnlijk goedkoper dan de de lokale banken. Klik dus op één van de onderstaande services om te kijken en berekenen welke service het beste uitpakt voor jou.Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin