Geld overmaken naar Guyana

Wil je geld overmaken naar Guyana? Dan doe je dat het best via een betrouwbare, spoedige en scherp geprijsde organisatie. Een organisatie waarbij je de garantie hebt dat je de goedkoopste wisselkoers ontvangt en dus zoveel mogelijk Guyaanse dollar ontvangt nadat je jouw volledige bedrag hebt overgemaakt naar Guyana.

Daarom is het slim dat je nu leest over de simste online service voor geld overmaken naar Guyana.

Er zijn namelijk door het internet veel slimme bedrijven waardoor geld overmaken naar Guyana een stuk gunstiger is dan via de traditionele banken. Geloof het of niet: door een juiste beslissing te maken kun je tot wel 90% uitsparen op geld overmaken naar Guyana.

Het maakt daarbij niet uit of je geld wilt sturen naar een familielid of jouw eigen bankrekening in Guyana. Door een slimme keuze te maken en de juiste valutadienst te kiezen, bespaar je vele euro’s.

Hoe dat exact werkt bij geld overgemaakt naar Guyana sturen je in dit uitgebreide artikel.

Dit zijn de beste manieren voor geld overmaken naar Guyana

Er zijn online veel verschillende n waarmee je geld kunt overmaken, maar lang niet allemaal staan het toe om geld over te maken naar Guyana. Met de service hieronder kan dat wel:Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin

 

Waarom zijn deze slimme bedrijven voordeliger dan de lokale bank?

De meeste mensen zijn terughoudend als het aankomt op hun geld, ze bewandelen liever de vertrouwde weg. Dat is ook goed, je hoort immers genoeg horrorverhalen over oplichting en online scams.

Maar stel jezelf eens de vraag: wat is eerlijk?

De traditionele banken passen namelijk ook een knap staaltje woordenkunst toe. Ze doen je graag geloven dat dit gratis is, maar is het uiteindelijk veel duurder.

De reden hiervoor is dat banken geld verdienen met de zogenaamde ‘spread’. Hier zit een heel complexe verhaal achter, maar het komt erop neer dat de bank valuta goedkoop inkoopt en voor een hoger bedrag verkoopt. Jij moet daardoor, in vergelijking met de online platformen, bij de bank dus meer euro’s betalen voor dezelfde hoeveelheid Guyaanse dollar.

Met andere woorden: uiteindelijk ontvang je door de slechtere wisselkoers minder Guyaanse dollar voor dezelfde hoeveelheid euro’s.

Geld overmaken naar Guyana via de traditionele banken is dus veel duurder. Laten we het toelichten met een simpel voorbeeld sommetje.

Stel je wilt €1000 sturen naar Guyana. Jouw Nederlandse bank zegt dat dit zonder kosten is, maar rekent vervolgens met een wisselkoers van 1 euro = 0,50 cent in de lokale valuta. Misschien lijkt dat voordelig. Kijk je echter verder, dan zie je bijvoorbeeld dat je bij een bepaalde organisatie een wisselkoers van 1 euro = 0,54 cent in de lokale valuta ontvangt.

Als je dan €1000 euro overmaakt, scheelt dat je gewoon €40! Je betaalt dan wellicht een beperkte fee om het bedrag over te maken, maar onderaan de streep krijg je er wel veel meer Guyaanse dollar voor terug.

Let op bij geld overmaken naar Guyana

Je wilt geld over maken naar Guyana en hebt de mogelijkheden bekeken. Wat is vervolgens de beste optie? Hieronder lees je op welke factoren je moet letten als je jouw geld wilt omwisselen in Guyaanse dollar.

De wisselkoers

Allereerst wil je zoveel mogelijk Guyaanse dollar voor jouw euro’s krijen. Oftewel, je wilt de meest gunstige wisselkoers. Je verzekert jezelf van de beste wisselkoers door verschillende online dienstverlenerste vergelijken. Je zal ontdekt al snel dat geldwisselbedrijven een voordeligere wisselkoers wisselkoers bieden dan de traditionele banken.

De transferfee

Alle genoemde organisaties werken met een vast bedrag voor geld overmaken naar Guyana.

Dit betekent dat je een vast bedrag, of vast percentage betaalt voor het sturen van geld. De manier waarop deze service fee is opgebouwd verschilt per organisatie en per land waar je geld naar overmaakt. Het beste kun je dus de websites van eerdergenoemde services bekijken, invullen hoeveel geld je wilt overmaken naar Guyana en dan kijken hoeveel dit kost.

Transfersnelheid

Geld overmaken naar Guyana doe je met een reden en die reden zou zomaar urgent kunnen zijn.

Als het jouw prioriteit is dat het geld snel of zelfs direct verzonden wordt, houd daar dan rekening mee met het kiezen van de organisatie. Zeker als de persoon naar wie je het overmaakt het geld snel nodig heeft, moet je een organisatie gebruiken waarbij hij/zij het geldbedrag zo snel mogelijk ontvangt.

Als je het geld overmaakt naar een Guyaanse rekening dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat het erop staat. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om geld over te maken naar een bank in Guyana.

Wil je dat de ontvanger het geld in cash ophaalt in Guyana? Dan is WorldRemit of Western Union verreweg het snelste.

Aanmeldbonussen

Veel van de genoemde services hebben aanmeldbonussen waarmee jij (een deel van) jouw eerste transfer gratis doet.

Zeker als je eenmalig een bedrag moet overmaken is dit handig, het kost je dan helemaal niks extra!

Waarom je geld zou overmaken naar Guyana

De reden dat je geld wilt overmaken naar Guyana verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende redenen dat mensen geld overmaken naar Guyana zijn:

 1. Om een tijdje in dat land te gaan wonen of reizen en hoge pinkosten te vermijden
 2. Om vastgoed of een vakantiehuis te kopen in
 3. Om een opleiding voor een bekende te betalen.
 4. Om investeringen in Guyana te doen, of juist om de winst van investeringen in Nederland terug over te zetten op een bank in Guyana.
 5. Om geld over te maken naar vrienden die in Guyana wonen.
 6. Om de accommodatie van luxe vakanties vooruit te betalen.
 7. Om ondersteuning te bieden aan een vriend of vriendin die aan het reizen is in Guyana. Bijvoorbeeld als de bankpasjes gestolen zijn.
 8. Om te betalen voor een trouwerij in Guyana.
 9. Om een hypotheek in Guyana af te lossen.
 10. Om te betalen voor bouwopdrachten in Guyana.
 11. Om rekeningen in Guyana te betalen.

Wat nu te doen?

Zeker als je een groot bedrag moet overmaken naar Guyana of regelmatig betalingen doet, dan is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken.

De kosten voor geld overmaken naar Guyana kunnen namelijk flink oplopen. De services die wij op deze website aanraden zorgen ervoor dat je de beste wisselkoers en uitmuntende service krijgt.

Het belangrijkste is dat je een service kiest die past bij jouw behoeften. Alle services die hier worden aangeraden zijn betrouwbaar én zeer waarschijnlijk goedkoper dan de de lokale banken. Klik dus op één van de onderstaande services om te kijken en berekenen welke service het beste uitpakt voor jou.Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin