Geld overmaken naar Bhutan

Wil je geld overmaken naar Bhutan? Dan doe je dat bij voorkeur via een oprechte, makkelijk werkende en voordelig geprijsde organisatie. Een organisatie waarbij je de garantie hebt dat je de voordeligste valutakoers krijgt en dus zoveel mogelijk ngultrum ontvangt nadat je jouw Nederlandse geld hebt verzonden naar Bhutan.

Daarom is het slim dat je nu leest over de voordeligste valutadienst voor geld overmaken naar Bhutan.

Er zijn namelijk veel innovatieve bedrijven waardoor geld overmaken naar Bhutan veel minder kost dan via banken als ING, ABN, RABO of SNS. Het belangrijkste is dit: door een goed geïnformeerde keuze te maken kun je tot wel 90% besparen op geld overmaken naar Bhutan.

Het maakt daarbij niet uit of je geld wilt overschrijven naar een vriend of jouw eigen bankrekening in Bhutan. Door een verstandige keuze te maken en de beste wisseldienst te kiezen, spaar je tientallen tot honderden euro’s.

Hoe dat nu werkt bij geld verzonden naar Bhutan overschrijven je in deze ultieme gids.

Dit zijn de beste manieren voor geld overmaken naar Bhutan

Er zijn online veel verschillende n waarmee je geld kunt overmaken, maar lang niet allemaal staan het toe om geld over te maken naar Bhutan. Met de service hieronder kan dat wel:Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin

 

Waarom zijn deze innovatieve bedrijven goedkoper dan de lokale bank?

De meeste mensen zijn terughoudend als het aankomt op hun geld, ze bewandelen liever de vertrouwde weg. Dat is ook goed, je hoort immers genoeg horrorverhalen over oplichting en online scams.

Maar stel jezelf eens de vraag: wat is eerlijk?

De traditionele banken passen namelijk ook een knap staaltje woordenkunst toe. Je zou denken dat dit voordelig is, maar betaal je uiteindelijk veel meer.

De reden hiervoor is dat banken geld verdienen met de zogenaamde ‘spread’. Hier zit een heel complexe verhaal achter, maar het komt erop neer dat de bank valuta goedkoop inkoopt en voor een hoger bedrag verkoopt. Jij moet daardoor, in vergelijking met de online platformen, bij de bank dus meer euro’s betalen voor dezelfde hoeveelheid ngultrum.

Met andere woorden: uiteindelijk ontvang je door de slechtere valutakoers minder ngultrum voor dezelfde hoeveelheid euro’s.

Geld overmaken naar Bhutan via banken als ING, ABN, RABO of SNS is dus veel duurder. We gaan het het uitleggen met een eenvoudig rekenvoorbeeld.

Stel je wilt €1000 overschrijven naar Bhutan. Jouw Nederlandse bank zegt dat dit kostenloos is, maar rekent vervolgens met een valutakoers van 1 euro = 0,50 cent in de lokale valuta. Dat lijkt misschien gunstig. Kijk je echter verder, dan zie je bijvoorbeeld dat je bij een bepaalde organisatie een valutakoers van 1 euro = 0,54 cent in de lokale valuta ontvangt.

Als je dan €1000 euro overmaakt, scheelt dat je gewoon €40! Je betaalt dan misschien een kleine fee om jouw geld over te maken, maar uiteindelijk krijg je er wel veel meer ngultrum voor terug.

Belangrijk: dit moet je weten over geld overmaken naar Bhutan

Je wilt geld over maken naar Bhutan en hebt de bovenstaande opties bekeken. Wat is dan de beste keuze? Hieronder lees je op welke factoren je moet letten als je euro’s wilt omwisselen naar ngultrum.

De wisselkoers

Allereerst wil je zoveel mogelijk ngultrum voor jouw euro’s ontvangen. Oftewel, je wilt de beste valutakoers. Je ontdekt de beste valutakoers door verschillende dienstente vergelijken. Je zal over het algemeen zien dat services zoals Currency Fair, Transferwise of World Remit. een veel gunstigere valutakoers wisselkoers bieden dan banken als ING, ABN, RABO of SNS.

De transferfee

Alle genoemde valutatransfer platforms werken met een vaste fee voor geld overmaken naar Bhutan.

Dit betekent dat je een vast bedrag, of vast percentage betaalt voor het overschrijven van geld. De manier waarop deze service fee is opgebouwd verschilt per organisatie en per land waar je geld naar overmaakt. Het beste kun je dus de websites van eerdergenoemde services bekijken, invullen hoeveel geld je wilt overmaken naar Bhutan en dan kijken hoeveel dit kost.

Transfersnelheid

Geld overmaken naar Bhutan doe je met een reden en die reden zou zomaar urgent kunnen zijn.

Als het belangrijk is dat het geld snel of zelfs direct overgemaakt wordt, houd daar dan rekening mee met het kiezen van de organisatie. Zeker als de ontvanger het geld snel nodig heeft, moet je een organisatie gebruiken waarbij hij/zij het geld zo snel mogelijk kan ophalen.

Als je het geld overmaakt naar een Bhutaanse rekening dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat het erop staat. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om geld over te maken naar een bank in Bhutan.

Wil je dat de ontvanger het geld in cash ophaalt in Bhutan? Dan is WorldRemit of Western Union verreweg het snelste.

Aanmeldbonussen

Veel van de genoemde services hebben aanmeldbonussen waarmee jij (een deel van) jouw eerste transfer gratis doet.

Zeker als je eenmalig een bedrag moet overmaken is dit handig, het kost je dan helemaal niks extra!

Momenten waarop je geld wilt overmaken naar Bhutan

De reden dat je geld wilt overmaken naar Bhutan verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende redenen dat mensen geld overmaken naar Bhutan zijn:

 1. Om een tijdje in dat land te gaan wonen of reizen en hoge pinkosten te vermijden
 2. Om vastgoed of een vakantiehuis te kopen in
 3. Om schoolgeld voor een kind of kleinkind te betalen.
 4. Om investeringen in Bhutan te doen, of juist om de winst van investeringen in Nederland terug over te maken naar Bhutan.
 5. Om geld over te maken naar vrienden die in Bhutan wonen.
 6. Om de accommodatie van luxe vakanties vooruit te betalen.
 7. Om ondersteuning te bieden aan een vriend die aan het reizen is in Bhutan. Bijvoorbeeld als de bankpasjes gestolen zijn.
 8. Om te betalen voor een huwelijk in Bhutan.
 9. Om een hypotheek in Bhutan te betalen.
 10. Om te betalen voor bouwopdrachten in Bhutan.
 11. Om rekeningen in Bhutan te betalen.

Wat nu te doen?

Zeker als je een groot bedrag moet overmaken naar Bhutan of regelmatig betalingen doet, dan is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken.

De kosten voor geld overmaken naar Bhutan kunnen namelijk flink oplopen. De services die wij op deze website aanraden zorgen ervoor dat je de beste wisselkoers en uitmuntende service krijgt.

Het belangrijkste is dat je een service kiest die past bij jouw behoeften. Alle services die hier worden aangeraden zijn betrouwbaar én zeer waarschijnlijk goedkoper dan de de lokale banken. Klik dus op één van de onderstaande services om te kijken en berekenen welke service het beste uitpakt voor jou.Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin