Geld overmaken naar Bahama’s

Wil je geld overmaken naar Bahama’s? Dan doe je dat graag via een degelijke, duidelijke en laaggeprijsde organisatie. Een organisatie waarbij je zeker weet dat je de goedkoopste koers krijgt en dus zoveel mogelijk Bahamaanse dollar ontvangt nadat je jouw volledige bedrag hebt overgeboekt naar Bahama’s.

Daarom is het slim dat je nu leest over de verstandigste online service voor geld overmaken naar Bahama’s.

Er zijn namelijk door het internet veel slimme online platforms waardoor geld overmaken naar Bahama’s veel gunstiger is dan via de traditionele banken. Misschien voel je hem al aankomen; door een juiste keuze te maken kun je tot wel 90% uitsparen op geld overmaken naar Bahama’s.

Het maakt daarbij niet uit of je geld wilt opsturen naar familieleden of jouw eigen bankrekening in Bahama’s. Door een verantwoorde keuze te maken en de voordeligste wisselkantoor te kiezen, spaar je flink wat euro’s.

Hoe dat precies werkt bij geld overgeboekt naar Bahama’s opsturen je in dit uitgebreide artikel.

Vergelijking van services voor geld overmaken naar Bahama’s

Er zijn online veel verschillende n waarmee je geld kunt overmaken, maar lang niet allemaal staan het toe om geld over te maken naar Bahama’s. Met de service hieronder kan dat wel:Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin

 

Waarom zijn deze slimme online platforms beter dan de lokale bank?

De meeste mensen zijn terughoudend als het aankomt op hun geld, ze bewandelen liever de vertrouwde weg. Dat is ook goed, je hoort immers genoeg horrorverhalen over oplichting en online scams.

Maar stel jezelf eens de vraag: wat is eerlijk?

De traditionele banken passen namelijk ook een knap staaltje woordenkunst toe. Ze doen je graag geloven dat dit gratis is, maar betaal je uiteindelijk een stuk meer.

De reden hiervoor is dat banken geld verdienen met de zogenaamde ‘spread’. Hier zit een heel complexe verhaal achter, maar het komt erop neer dat de bank valuta goedkoop inkoopt en voor een hoger bedrag verkoopt. Jij moet daardoor, in vergelijking met de online platformen, bij de bank dus meer euro’s betalen voor dezelfde hoeveelheid Bahamaanse dollar.

Met andere woorden: uiteindelijk ontvang je door de slechtere koers minder Bahamaanse dollar voor dezelfde hoeveelheid euro’s.

Geld overmaken naar Bahama’s via de traditionele banken is dus veel duurder. We zullen het het uitleggen met een makkelijk voorbeeld sommetje.

Stel je wilt €1000 opsturen naar Bahama’s. Jouw Nederlandse bank zegt dat dit zonder kosten is, maar rekent vervolgens met een koers van 1 euro = 0,50 cent in de lokale valuta. Als je nog nooit eerder geld hebt over gemaakt naar het buitenland, lijkt dat wellicht een slimme zet. Kijk je echter verder, dan zie je bijvoorbeeld dat je bij een bepaalde organisatie een koers van 1 euro = 0,54 cent in de lokale valuta ontvangt.

Als je dan €1000 euro overmaakt, scheelt dat je gewoon €40! Je betaalt dan misschien een beperkte fee om jouw geld over te maken, maar onderaan de streep krijg je er wel veel meer Bahamaanse dollar voor terug.

Aandachtspunten bij geld overmaken naar Bahama’s

Je wilt geld over maken naar Bahama’s en hebt de transferbedrijven hierboven bekeken. Hoe kies je dan de beste optie? Hieronder lees je op welke factoren je moet letten als je euro wilt omwisselen in Bahamaanse dollar.

De wisselkoers

Allereerst wil je zoveel mogelijk Bahamaanse dollar voor jouw euro’s ontvangen. Oftewel, je wilt de meest gunstige koers. Je achterhaald de beste koers door verschillende bedrijvente vergelijken. Je zal zien dat online platforms een veel betere koers wisselkoers bieden dan de traditionele banken.

De transferfee

Alle genoemde organisaties werken met een fee voor geld overmaken naar Bahama’s.

Dit betekent dat je een vast bedrag, of vast percentage betaalt voor het opsturen van geld. De manier waarop deze service fee is opgebouwd verschilt per organisatie en per land waar je geld naar overmaakt. Het beste kun je dus de websites van eerdergenoemde services bekijken, invullen hoeveel geld je wilt overmaken naar Bahama’s en dan kijken hoeveel dit kost.

Transfersnelheid

Geld overmaken naar Bahama’s doe je met een reden en die reden zou zomaar urgent kunnen zijn.

Als het voor jou van belang is dat het geld snel of zelfs direct opgehaald kan worden, houd daar dan rekening mee met het kiezen van de organisatie. Zeker als de persoon die het onvangt het geld snel nodig heeft, moet je een organisatie gebruiken waarbij hij/zij het geldbedrag zo snel mogelijk ontvangt.

Als je het geld overmaakt naar een Bahamaanse rekening dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat het erop staat. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om geld over te maken naar een bank in Bahama’s.

Wil je dat de ontvanger het geld in cash ophaalt in Bahama’s? Dan is WorldRemit of Western Union verreweg het snelste.

Aanmeldbonussen

Veel van de genoemde services hebben aanmeldbonussen waarmee jij (een deel van) jouw eerste transfer gratis doet.

Zeker als je eenmalig een bedrag moet overmaken is dit handig, het kost je dan helemaal niks extra!

Reden voor geld overmaken naar Bahama’s

De reden dat je geld wilt overmaken naar Bahama’s verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende redenen dat mensen geld overmaken naar Bahama’s zijn:

 1. Om een tijdje in dat land te gaan wonen of reizen en hoge pinkosten te vermijden
 2. Om vastgoed of een vakantiehuis te kopen in
 3. Om de opleiding voor een bekende te betalen.
 4. Om investeringen in Bahama’s te doen, of juist om de winst van investeringen in Nederland terug over te schrijven naar Bahama’s.
 5. Om geld over te maken naar familie en vrienden die in Bahama’s wonen.
 6. Om de accommodatie van luxe vakanties vooruit te betalen.
 7. Om ondersteuning te bieden aan een vriendin die aan het reizen is in Bahama’s. Bijvoorbeeld als de bankpasjes gestolen zijn.
 8. Om te betalen voor een trouwfeest in Bahama’s.
 9. Om een hypotheek in Bahama’s te betalen.
 10. Om te betalen voor bouwopdrachten in Bahama’s.
 11. Om rekeningen in Bahama’s te betalen.

Wat nu te doen?

Zeker als je een groot bedrag moet overmaken naar Bahama’s of regelmatig betalingen doet, dan is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken.

De kosten voor geld overmaken naar Bahama’s kunnen namelijk flink oplopen. De services die wij op deze website aanraden zorgen ervoor dat je de beste wisselkoers en uitmuntende service krijgt.

Het belangrijkste is dat je een service kiest die past bij jouw behoeften. Alle services die hier worden aangeraden zijn betrouwbaar én zeer waarschijnlijk goedkoper dan de de lokale banken. Klik dus op één van de onderstaande services om te kijken en berekenen welke service het beste uitpakt voor jou.Amount of space

Bandwidth per month

Bandwidth per month

E-mail accounts

MySql databases

24h support

24h support

Azimo

4.6 / 5 ****

Bank Transfer & Cash Pick-up

Online, email and telefonische customer support

Fee afhankelijk van valuta, manier van geld overmaken en hoogte van het bedrag


Vaak direct of binnen één dag

Geen minimum

Maximum meestal €5.000

Bijna alle landen
Pricing Table Plugin